Transport   |  Poljoprivreda   |  Građevinska industrija i Komunalne delatnosti  
   
    Fliegl Poljoprivredne Mašine - Tel./fax: +381 24 799 061 - eMail: office@fliegl.rs
  Glavni
  Preduzeće
  Proizvodi
  Događaji
  Vesti
  Kontakt

FLIEGL GRUPA

Je nastala pre 30 godina kao Fliegl Fabrika Vozila i Mašina. Firma neprestano raste zahvaljujući rukovođenju i stručnosti porodice Fliegl. Rukovođenje grupom se odvija između sledećih sedišta:

* Fliegl Agrartechnik GmbH, Töging, Nemačka
* Fliegl Bau- und Kommunaltechnik GmbH, Töging, Nemačka
* Fliegl Fahrzeugbau GmbH, Triptis, Nemačka
* Fliegl Trailer GmbH, Triptis, Nemačka
* Fliegl-Abda Kft., Abda, Mađarska
* Fliegl AGRO-CENTER GmbH, Kastl, Nemačka
* Fliegl Ibérica S.L., Vilafranca (Barcelona), Španija
* Fliegl CZ, Otice, Češka
* Fliegl Francuska
* Fliegl Srbija

FLIEGL ABDA KFT.

Uz postojeći tri firme u Nemačkoj 1933 je kupljeno stovarište Abda Fabrike u Mađarskoj kod mesta Đer. Preduzeća Abda se pod rukovodstvom Jožefa Fliegla mlađeg dinamično razvijalo. Proivodnja je danas odvija u halama površine 35.000 m2. U procesu proizvodnje se mogu naći sredstva koja današnjem kupcu pružaju odgovarajuću efikasnost i kvalitet (laserska tehnika, roboti zavarivači, linija za pripremu površina). Vodeći računa o zadovoljenju budućih povećanih prohteva, firma Fliegl je pokrenula nova ulaganja sa ciljem povećanja kapaciteta i kvaliteta u okviru Sečenji programa.

FLIEGL AGRARTECHNIK GMBH.
FLIEG BAU- UND KOMUNALTEHNIK GMBH.

U fabrici u Togingu se prave mašine i ostali proizvodi za poljoprivredu i građevinarstva, kao i specijalni proizvodi za transport.
Tako u fabrici u Togingu nastaju i pojedine dvoosovinske kiper prikolice, kao i međunarodno priznata "Gigant" prikolica za samoistovar, različite cisterne opremljene za rasturivanje, dozatori za biogas, mikseri za beton, bušači rupa, mešalice za stajnjak, mašine za metenje, hidraulični utovarivači, vile za utovar bala i ostala poljoprivredna oruđa.

FLIEGL FAHRZEUGBAU GMBH UND FLIEGL TRAILER GMBH

U dve fabriku u Triptisu Fliegl zapošljava ukupno 230 zaposlenih. Ovde se podjednako proizvode sve vrste prikolica, poluprikolica, trejlera, kao za transport tako i za građevinska preduzeća. Druga po redu fabrika u Triptisu je 2005. postala jedna od najmodernijih fabrika za serijsku proizvodnju šasija za prikolice sa ceradom, kiperke i prikolice za prevoz kontejnera. 2008. Fabrika 2 je proširena za još jednu novu halu i jednu ultramodernu farbaru, koja je najveća u Evropi,poseduje i 16-turbinsko peskarenje.

FILIGL AGRO-CENTER GMBH

Fliegl Agro-Centar u Kastlu je jedna od najvećih poljoprivrednih veleprodaja u Nemačkoj. Pored sopstvenih Fliegl Proizvoda, tu se može pronaći sve od konopca za vezivanje stoke, do inovativne tehnologoje za samoistovaranje. Sve u svemu Agro-Centar je glavni centar za rezervne delove i servis svih Fliegl proizvoda.

FLEGL IBÉRICA S.L.

Flieglova fabrika u Španiji je centar za transportna sredstva i poljoprivredne prikolice za južnu Evropu.Deset zaposlenih opslužuje celo južno Evropsko tržište.

FLIEGL SLOVAKIA S.R.O.

Od septembra Fliegl je prisutan u Slovačkoj i od tada jedna stabilna ekipa plasira poljoprivredne tako i transportne prikolice.

SC FLIEGL SRL - RUMUNIJA

2002. je osnovano predstaništvo za Rumuniju, trenutno ima tri zaposlena, koja uslužuju stranke zainteresovanje za privrednim vozilama.

FLIEGL FRANCE

Usled konstantne zainteresovanosti, kao zahvaljujući Sajmovima Tehnike 01.06.2008 osnovana je i Francuski ograna o 4 zaposlena opslužuju Francuske klijente sa poljoprivrednim i transportnim proizvodima.

FLIEGL SRBIJA

2009. U martu je otvoreno Srpsko predstaništvo pod imenom Fliegl-Srbija sa sedištem u Oromu (Kanjiža), te je omogućena distribucija Fliegl proizvoda.